• Rabu, 30 November 2022

Menika Ceramah Singkat Maulid Nabi Muhammad SAW (Basa Jawa)

- Jumat, 30 September 2022 | 06:53 WIB
Beginilah ceramah singkat bahasa Jawa tentang Maulid Nabi Baginda Rasulullah Nabi Muhammad SAW (tangkapan layar youtube channel @Eling Gusti)
Beginilah ceramah singkat bahasa Jawa tentang Maulid Nabi Baginda Rasulullah Nabi Muhammad SAW (tangkapan layar youtube channel @Eling Gusti)

MUSLIMKITA.COM - Nikilah ulasan saking teks ceramah singkat bahasa Jawa ingkang ngrembag pengetan Maulid Nabi.

Maulid Nabi mujudaken pahargyan miyos ingkang mirunggan kangge Nabi Muhammad SAW ingkang dipunandharaken lumantar ceramah singkat.

Lumantar pidhato cekak utawa ceramah singkat babagan pengetan Maulid Nabi, kasuwun banget marang pamaos.

Wacanen kanthi tliti ing ngisor iki conto teks ceramah, yaiku ceramah singkat ing basa Jawa sing gegayutan karo pengetan Maulid Nabi.

Iki minangka tuladha teks ceramah singkat tema Maulid Nabi Muhammad SAW Sayyidina Nabi Muhammad SAW sing diandharake lumantar ceramah basa Jawa.

Baca Juga: Contoh Biantara Bahasa Sunda dengan Tema Cita Cita

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدللّه رقم العالمين وبه نستعين على امور الدنيا والدّين.

والصّلاة والسّلام على سيِّدنَا ومولنا وشفعينا وحبيبنا محمّد رسول اللّه وعلى اله وصحبه، ومن تبعتبع سنّته وجمعته من يومنا هذا الى يوم النّهضة.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Sumber: Berbagai Sumber

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Khutbah Jumat Singkat: Guru Pahlawan Tanpa Tanda Jasa

Senin, 28 November 2022 | 11:29 WIB
X