• Selasa, 4 Oktober 2022

Contoh Biantara Bahasa Sunda dengan Tema Cita Cita

- Selasa, 20 September 2022 | 18:20 WIB
Contoh teks biantara bahasa Sunda tentang cita-cita. (freepik/pressfoto)
Contoh teks biantara bahasa Sunda tentang cita-cita. (freepik/pressfoto)

MUSLIMKITA.COM – Berikut ini contoh biantara Bahasa Sunda yang bisa dijadikan referensi dalam menyampaikan pidato menggunakan bahasa Sunda.

Kali ini, biantara Bahasa Sunda mengambil tema tentang cita-cita.

Simak baik-baik contoh biantara Bahasa Sunda dengan tema cita-cita berikut ini.

Baca Juga: Ini Ceramah Singkat Membahas Tentang Kebersihan Untuk Kenyamanan

Assalamu’alaikum Wr. Wb.

Alhamdulillah wasyukurilah..

Sa teu acanna hayu urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Allah Nu Maha Murah tur Maha Asih anu tos masihan kasehatan ka urang sadayana, sangkan urang tiasa patepung lawung patepang patingal raray tiasa riung mung pulung dina ieu tempat.

Teu hilap sholawat sinareng salam mugi-mugi salamina ngocor ka jungjunan urang sadayana kangjeng Nabi Muhammad SAW, ka kulawargana, para sohabatna, tabiit tabiatna sareng mugi-mugi tepi kaurang salaku umatna anu istiqomah dijalanna. (Amin).

Hadirin anu kusimabdi dipikahormat.. Hatur nuhun ka sadayana anu tos ngaluangkeun waktosna dina kasempetan ieu.

Dina dangeut ieu, simabdi bade ngajak ka sadayana anu aya di ieu tempat kanggo ngingeut-nginget perkawis sakumaha pentingna urang teh ngagaduhan cita-cita atawa impian.

Halaman:

Editor: Adi Wahyudi

Sumber: ACADEMIA

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh Biantara Bahasa Sunda dengan Tema Cita Cita

Selasa, 20 September 2022 | 18:20 WIB

Pidato Basa Jawa Iki Ngrembug Karesikan Kanggo Nyaman.

Senin, 19 September 2022 | 15:15 WIB

This Short Lecture Discusses School Cleanliness (English)

Minggu, 18 September 2022 | 06:06 WIB

Biantara Sunda Tema Kebersihan Sekolah

Sabtu, 17 September 2022 | 10:10 WIB

Pidato Tema Karesikan Ing Lingkungan Sekolah (Basa Jawa)

Jumat, 16 September 2022 | 15:35 WIB

Terpopuler

X