• Rabu, 30 November 2022

Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Pemanasan Global, Karesikan Wajib Dijaga

- Rabu, 28 September 2022 | 07:07 WIB
Contoh teks pidato yang membahas tentang Pemanasan Global pada tema karesikan dalam bahasa Jawa (Pexels.com/Cojanu Alexandru)
Contoh teks pidato yang membahas tentang Pemanasan Global pada tema karesikan dalam bahasa Jawa (Pexels.com/Cojanu Alexandru)

MUSLIMKITA.COM - Gatekna tuladha teks pidato basa Jawa kang ngrembug babagan karesikan ing Pemanasan Global

Pemanasan Global asring dipunginakaken minangka tema dhiskusi nalika ngaturaken pidhato utawi pidato basa Jawa.

Ing ngisor iki tuladhane teks utawa pidato basa Jawa kang ngrembug tema wigatine karesikan, yaiku bab Pemanasan Global.

Ngerti lan ngetrapake kawruh babagan karesikan kang ana gegayutane karo Pemanasan Global iku wigati banget, ing ngisor iki tuladhane teks pidato basa Jawa.

Ing ngandhap menika tuladha pidhato utawi pidato basa Jawa ingkang ngrembag tema Pemanasan Global, penting sanget kangge masarakat ngertos babagan karesikan

Baca Juga: Jaringan GUSDURian Banten, Gelar Forum Pitulasan Menyoroti Soal Polemik Pembangunan Gereja HKBP di Cilegon

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدللّه رقم العالمين وبه نستعين على امور الدنيا والدّين.

والصّلاة والسّلام على سيِّدنَا ومولنا وشفعينا وحبيبنا محمّد رسول اللّه وعلى اله وصحبه، ومن تبعتبع سنّته وجمعته من يومنا هذا الى يوم النّهضة.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Sumber: Berbagai Sumber

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Keutamaan Sholawat Tibbil Qulub dari dr Aisyah Dahlan

Kamis, 24 November 2022 | 06:09 WIB
X