• Selasa, 4 Oktober 2022

Pidato Basa Jawa Iki Ngrembug Karesikan Kanggo Nyaman.

- Senin, 19 September 2022 | 15:15 WIB
Berikut adalah contoh teks pidato bahasa Jawa membahas tentang karesikan kangge kenyamanan (Pixabay)
Berikut adalah contoh teks pidato bahasa Jawa membahas tentang karesikan kangge kenyamanan (Pixabay)

MUSLIMKITA.COM - Ing ngandhap menika andharan ngengingi tema pirembagan babagan karesikan ingkang saged dipunandharaken lumantar pidato.

Ing ngisor iki tuladhane teks pidato basa Jawa kang cekak lan ringkes kanthi tema karesikan.

Tuladha teks ingkang ngandharaken babagan karesikan kangge kenyamanan saged dipunandharaken lumantar pidato basa Jawa.

Tuladha teks biantara basa Jawa ingkang ngemu tema karesikan kangge penak menika.

Rungokna kanthi teliti, ing ngisor iki tuladhane teks pidato basa Jawa yaiku pidhato nggunakake basa Sunda kanthi tema karesikan.

Baca Juga: Ini Teks MC Acara Maulid Nabi Atau Hari Kelahiran Baginda Nabi Muhammad Rasulullah SAW

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدللّه رقم العالمين وبه نستعين على امور الدنيا والدّين.

والصّلاة والسّلام على سيِّدنَا ومولنا وشفعينا وحبيبنا محمّد رسول اللّه وعلى اله وصحبه، ومن تبعتبع سنّته وجمعته من يومنا هذا الى يوم النّهضة.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh Biantara Bahasa Sunda dengan Tema Cita Cita

Selasa, 20 September 2022 | 18:20 WIB

Pidato Basa Jawa Iki Ngrembug Karesikan Kanggo Nyaman.

Senin, 19 September 2022 | 15:15 WIB

This Short Lecture Discusses School Cleanliness (English)

Minggu, 18 September 2022 | 06:06 WIB

Biantara Sunda Tema Kebersihan Sekolah

Sabtu, 17 September 2022 | 10:10 WIB

Pidato Tema Karesikan Ing Lingkungan Sekolah (Basa Jawa)

Jumat, 16 September 2022 | 15:35 WIB

Terpopuler

X