• Selasa, 4 Oktober 2022

Pidato Bahasa Jawa Singkat dan Lengkap Tentang Karesikan Sekolah

- Sabtu, 17 September 2022 | 13:13 WIB
Tema Karesikan Sekolah cocok disampaikan untuk agenda pidato menggunakan bahasa Jawa (Tangkapan Layar Kanal Instagram/@santribrebes)
Tema Karesikan Sekolah cocok disampaikan untuk agenda pidato menggunakan bahasa Jawa (Tangkapan Layar Kanal Instagram/@santribrebes)

MUSLIMKITA.COM - Iki minangka conto teks pidato basa Jawa paling anyar sing banget dianjurake kanggo siswa pesantren utawa siswa sekolah.

Teks biantara utawa pidato nggunakake basa Jawa cekak banget lan jangkep kanthi tema karesikan sekolah.

Tema karesikan sekolah didadekake bahan pamulangan tumrap siswa pondok pesantren utawa siswa sekolah, kang diwedharake lumantar pidato utawa ceramah basa Jawa.

Ing ngisor iki andharan tuladha teks pidato yaiku ceramah basa Jawa kanthi tema karesikan sekolah.

Ngrungokake kanthi teliti, kanca-kanca MuslimKita, kita sajikake tuladha teks pidato basa Jawa kanthi tema karesikan sekolah.

Baca Juga: Pidato bertemakan kebersihan di persekitaran sekolah (Bahasa Melayu)

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدللّه رقم العالمين وبه نستعين على امور الدنيا والدّين.

والصّلاة والسّلام على سيِّدنَا ومولنا وشفعينا وحبيبنا محمّد رسول اللّه وعلى اله وصحبه، ومن تبعتبع سنّته وجمعته من يومنا هذا الى يوم النّهضة.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh Biantara Bahasa Sunda dengan Tema Cita Cita

Selasa, 20 September 2022 | 18:20 WIB

Pidato Basa Jawa Iki Ngrembug Karesikan Kanggo Nyaman.

Senin, 19 September 2022 | 15:15 WIB

This Short Lecture Discusses School Cleanliness (English)

Minggu, 18 September 2022 | 06:06 WIB

Biantara Sunda Tema Kebersihan Sekolah

Sabtu, 17 September 2022 | 10:10 WIB

Pidato Tema Karesikan Ing Lingkungan Sekolah (Basa Jawa)

Jumat, 16 September 2022 | 15:35 WIB

Terpopuler

X