• Selasa, 4 Oktober 2022

Pidato Tema Karesikan Ing Lingkungan Sekolah (Basa Jawa)

- Jumat, 16 September 2022 | 15:35 WIB
Pidato tentang karesikan lingkungan sekolah dalam bahasa Jawa (Pixabay)
Pidato tentang karesikan lingkungan sekolah dalam bahasa Jawa (Pixabay)

MUSLIMKITA.COM - Kanca-kanca MuslimKita, ing ngisor iki minangka conto teks pidato basa Jawa sing cekak lan jangkep.

Teks pidato basa Jawa iki nduweni tema kanthi irah-irahan karesikan lingkungan sekolah kang wigati banget.

Tumrap para siswa, perlu dimangerteni tema pirembagan bab karesikan lingkungan sekolah kanggo ditrapake ing panguripan saben dina.

Lumantar pidato basa jawa cekak iki, trep banget kanggo dianakake para siswa.

Ing ngandhap menika tuladha teks pidato kanthi irah-irahan tema karesikan lingkungan sekolah kanthi migunakaken basa Jawa

Baca Juga: Terbaru, Ceramah Singkat Cocok Untuk Dai Tema Mencintai Tanah Air

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدللّه رقم العالمين وبه نستعين على امور الدنيا والدّين.

والصّلاة والسّلام على سيِّدنَا ومولنا وشفعينا وحبيبنا محمّد رسول اللّه وعلى اله وصحبه، ومن تبعتبع سنّته وجمعته من يومنا هذا الى يوم النّهضة.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh Biantara Bahasa Sunda dengan Tema Cita Cita

Selasa, 20 September 2022 | 18:20 WIB

Pidato Basa Jawa Iki Ngrembug Karesikan Kanggo Nyaman.

Senin, 19 September 2022 | 15:15 WIB

This Short Lecture Discusses School Cleanliness (English)

Minggu, 18 September 2022 | 06:06 WIB

Biantara Sunda Tema Kebersihan Sekolah

Sabtu, 17 September 2022 | 10:10 WIB

Pidato Tema Karesikan Ing Lingkungan Sekolah (Basa Jawa)

Jumat, 16 September 2022 | 15:35 WIB

Terpopuler

X