• Rabu, 30 November 2022

Contoh Khutbah Jumat Lengkap Link Donwload PDF, Tema Ngeunaan Bagja, Lara Jeung Paeh Hate (Bahasa Sunda)

- Jumat, 9 September 2022 | 11:11 WIB
Berikut ulasan yang menjelaskan tentang Bagja, Lara jeung Paeh Hate pada contoh teks khutbah Jumat bahasa Sunda dengan link download PDF terbaru (unsplash/Adli Wahid)
Berikut ulasan yang menjelaskan tentang Bagja, Lara jeung Paeh Hate pada contoh teks khutbah Jumat bahasa Sunda dengan link download PDF terbaru (unsplash/Adli Wahid)

MUSLIMKITA.COM - Ieu mangrupikeun ulasan anu pikaresepeun ngeunaan conto téks khutbah Jumat kalayan tautan unduhan PDF panganyarna.

Conto naskah khutbah Jumat dina basa Sunda mawa téma nu judulna téma anu judulna Bagja Lara jeung Paeh Hate.

Naskah khutbah Jumat ieu dilengkepan ku link download PDF panganyarna anu bisa dijadikeun salah sahiji rujukan.

Ieu sempalan ngeunaan naskah khutbah Jumat basa Sunda anu téma anu judulna Bagja Lara jeung Paeh Hate anu bisa dibaca ku umat Islam.

Dicutat tina Khutbah Singkat, kami sampaikan ulasan contoh teks khutbah Jumat bahasa Sunda lengkap dengan link download PDF terbaru.

Baca Juga: Semoga Lelah Menjadi Lillah Dijelaskan dalam Hadis Rasulullah SAW, Berikut Penjelasan dari Al-Qur'an

Muqaddimah khutbah Jumat

الْحَمْدُ ِللهِ الَّذِيْ أَنْعَمَنَا بِنِعْمَةِ اْلإِيْمَانِ وَاْلإِسْلاَمِ. وَنُصَلِّيْ وَنُسَلِّمُ عَلَى خَيْرِ اْلأَنَامِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى اَلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِيْنَ أَمَّا بَعْدُ

 أَشْهَدُ أَن لاَّ إِلَهَ إِلاَّ الله وَحْدَهُ لَا شَرِيْكَ لَهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ مُـحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُه وَ صَحْبِهِ أَجْمَعِيْنَ

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Sumber: Khutbah Singkat

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Khutbah Jumat Singkat: Guru Pahlawan Tanpa Tanda Jasa

Senin, 28 November 2022 | 11:29 WIB
X