• Rabu, 30 November 2022

Teks Khutbah Jumat Lengkap PDF, Tema Meneladani Ikhtiar dan Tawakkal Nabi Ibrahim (Bahasa Sunda)

- Selasa, 13 September 2022 | 16:16 WIB
Ieu di handap aya ulasan anu nerangkeun panyawat ikhtiar sareng tawakal Nabi Ibrahim as dina conto teks khutbah Jumat bahasa Sunda dengan link download PDF terbaru. (pixbay/13452116)
Ieu di handap aya ulasan anu nerangkeun panyawat ikhtiar sareng tawakal Nabi Ibrahim as dina conto teks khutbah Jumat bahasa Sunda dengan link download PDF terbaru. (pixbay/13452116)

MUSLIMKITA.COM - Ieu di handap aya resensi anu patali jeung teks khutbah Jumat Basa Sunda anu dilengkepan ku tautan unduhan dina format PDF anu pang anyarna.

Naskah khutbah Jumat dina basa Sunda kacida pentingna pikeun dipikanyaho ku umat Islam minangka bahan renungan, dina ieu kali kami sajikeun kalawan téma Nyusul Ikhtiar jeung Tawakkal Nabi Ibrahim.

Nyusul Ikhtiar sareng Tawakkal Nabi Ibrahim as salaku téma khutbah Jum’at dina basa Sunda anu tiasa dianggo ku umat Islam.

Patali jeung conto teks khutbah Jumat basa Sunda, dilengkepan ku tautan unduhan dina format PDF panganyarna anu témana Nyusul Ikhtiar jeung Tawakkal Nabi Ibrahim as.

Dengekeun taliti, ieu resensi téma Nurutan Usaha jeung Tawakkal Nabi Ibrahim dina Khutbah Jumat Basa Sunda nu bisa dipaké ku umat Islam, dicutat tina kaca khutbah pondok.

Baca Juga: Contoh Khutbah Jumat Lengkap Link Donwload PDF, Tema Ngeunaan Bagja, Lara Jeung Paeh Hate (Bahasa Sunda)

KHUTBAH JUMAT PERTAMA

الحَمْدُ للهِ الْمَلِكِ الدَّيَّانِ، وَالصَّلَاةُ وَالسَّلَامُ عَلَى مُحَمَّدٍ سَيِّدِ وَلَدِ عَدْنَانَ، وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَتَابِعِيْهِ عَلَى مَرِّ الزَّمَانِ

وَأَشْهَدُ أَنْ لَّا إِلهَ إِلَّا اللهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيْكَ لَهُ الْمُنَـزَّهُ عَنِ الْجِسْمِيَّةِ وَالْجِهَةِ وَالزَّمَانِ وَالْمَكَانِ، وَأَشْهَدُ أَنَّ سَيِّدَنَا مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ الَّذِيْ كَانَ خُلُقَهُ الْقُرْآنُ، أَمَّا بَعْدُ

عِبَادَ الرَّحْمٰنِ، فَإنِّي أُوْصِيْكُمْ وَنَفْسِي بِتَقْوَى اللهِ المَنَّانِ، الْقَائِلِ فِي كِتَابِهِ الْقُرْآنِ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمْ إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ. فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ. إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ. صَدَقَ اللهُ العَظِيمْ

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Sumber: Khutbah Singkat

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Khutbah Jumat Singkat: Guru Pahlawan Tanpa Tanda Jasa

Senin, 28 November 2022 | 11:29 WIB
X