• Selasa, 4 Oktober 2022

Ieu MC basa Sunda Acara Maulid Nabi Atanapi Maulid Nabi Muhammad Rasulullah SAW

- Minggu, 18 September 2022 | 07:07 WIB
Ieu conto naskah MC basa Sunda dina acara miéling Maulid Nabi, nyaéta Maulid Nabi Muhammad Rasulullah SAW anu kacida dianjurkeun pikeun umat Islam (Tangkapan Layar Kanal Youtube/Masjid Raya Bintaro Jaya TV)
Ieu conto naskah MC basa Sunda dina acara miéling Maulid Nabi, nyaéta Maulid Nabi Muhammad Rasulullah SAW anu kacida dianjurkeun pikeun umat Islam (Tangkapan Layar Kanal Youtube/Masjid Raya Bintaro Jaya TV)

MUSLIMKITA.COM - Pikeun anjeun anu milari conto téks MC basa Sunda, kami sajikeun di handap.

MC Basa Sunda atawa Moderator Upacara nya éta pembawa acara anu ngatur lumangsungna hiji kagiatan, kaasup Maulid Nabi.

Maulid Nabi Muhammad SAW sering diayakeun ku masarakat, tangtuna teu leupas tina kalungguhan MC basa Sunda.

Sobat MuslimKita, tingali resensi conto naskah MC basa Sunda dina acara miéling Maulid Nabi Muhammad SAW.

Di handap ieu mangrupa wangenan naskah MC basa Sunda dina mieling Maulid Nabi atawa Maulid Nabi Muhammad Rasulullah SAW.

Baca Juga: Biantara Tema Kabersihan Lingkungan Sakola (Basa Sunda)

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدللّه رقم العالمين وبه نستعين على امور الدنيا والدّين.

والصّلاة والسّلام على سيِّدنَا ومولنا وشفعينا وحبيبنا محمّد رسول اللّه وعلى اله وصحبه، ومن تبعتبع سنّته وجمعته من يومنا هذا الى يوم النّهضة.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Rebo Wekasan itu Bid'ah? Begini Penjelasannya

Rabu, 21 September 2022 | 21:10 WIB

Khutbah Jumat Singkat, Tema Bulan Safar (Bahasa Jawa)

Senin, 19 September 2022 | 22:05 WIB

Ceramah Singkat Tentang Empat Macam Manusia, Apa Saja?

Senin, 19 September 2022 | 18:05 WIB

Terpopuler

X